Welcome

mpefko-gaia

Καλώς ήρθατε
Διαδώστε το:
http://mpefkogaia.blogspot.com/

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Περί των προεκλογικών party's των υποψηφίων

Στο e-mail της ιστοσελίδας φτάνουν αυτόν τον καιρό μηνύματα  από συνδυασμούς και υποψηφίους, για προσκλήσεις  πάρτυ σε διάφορους χώρους, πλατείες, pub,cafe,muzik hol, κ.λ.π.
Να ξεκαθαρίσω και πάλι ότι τέτοιου είδους ανακοινώσεις και δραστηριότητες ( περιοδείες και συναντήσεις ) δεν αναρτώνται. Αν είναι θέσεις και προτάσεις για το πώς θα βγει ο τόπος απ' το αδιέξοδα που τον οδήγησαν οι τοπικοί άρχοντες, οι πόρτες είναι ανοιχτές αλλά και τα σκυλιά ελεύθερα να γαβγίσουν και να κατασπαράξουν. Μιλημένα ξηγημένα !!
Και δεν αναρτώ τέτοιες ανακοινώσεις για δύο πολύ ουσιαστικούς και κρίσιμους λόγους.
Αφ' ενός διότι δεν είναι καιρός για διασκεδάσεις και μάλιστα αυτού του τύπου, αλλά για δράση και ενημέρωση των Δημοτών και δεύτερον και σημαντικότερο διότι κατ' αυτού του τρόπου, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι η Δημ. Σύμβουλοι, είτε εν αγνοία τους ,είτε εθελοτυφλώντας και ρουσφετολογώντας, με πλάγιο τρόπο νομιμοποιούν, χώρους και επιχειρήσεις που συγκεντρώνουν όλες της παρανομίες του οικιστικού,υγειονομικού και τροχονομικού κώδικα. Σαφώς και δεν αποτελεί δικαιολογία γ'αυτούς ότι αυτές οι επιχειρήσεις λειτουργούν χρόνια έτσι. Υποτίθεται ότι αυτοί έρχονται για να αλλάξουν τα κακώς κείμενα των προηγούμενων διοικήσεων.Δεν προτίθεμαι προς το παρών να αναφέρω παραδείγματα με  ονόματα και διευθύνσεις . Ο νοών νοήτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου