Welcome

mpefko-gaia

Καλώς ήρθατε
Διαδώστε το:
http://mpefkogaia.blogspot.com/

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Απ'το '' Π'' που κυκλοφορεί


Μείον 300.000 δημόσιοι υπάλληλοι έως το 2013

thumb
Σαρωτικές απολύσεις στον ευρύτερο δημό σιο τομέα ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει η κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π», το οικονομικό επιτελείο έχει ήδη δεσμευ τεί στην τρόικα ότι θα προχωρήσει σε περίπου 300.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων μέχρι το 2013. Οι απολύσεις θα ονομαστούν «καταργή σεις θέσεων» και θα γίνουν στο πλαίσιο εξοικονό μησης λειτουργικών δαπανών του κράτους και βέ βαια με τη δικαιολογία της επιτακτικής ανάγκης «για να μην πληγούν οι χαμηλοσυνταξιούχοι».
Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να χρεώσει και αυτό το μέτρο στην τρόικα και να το εντάξει στην επι κείμενη αναθεώρηση των στοιχείων του ελλείμ ματος και του χρέους του 2009 από την Eurostat. Τα νέα μέτρα είναι προ των πυλών και το Μαξίμου επιχειρεί να τα ρίξει στις «αμαρτωλές μέρες της κυβέρνησης της Ν.Δ., που ευθύνεται για τις ανα θεωρήσεις».
Με το σλόγκαν, λοιπόν, «δεν φταίμε εμείς, αλ λά οι προηγούμενοι», η κυβέρνηση επιχειρεί να διασωθείπολιτικά ενόψει των δημοτικών εκλο γών και να κρύψει πίσω από τις αναθεωρήσεις τις αστοχίες του οικονομικού επιτελείου στους στό χους του 2010. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ......διαβάστε την συνέχεια του άρθρου πατώντας  εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου