Welcome

mpefko-gaia

Καλώς ήρθατε
Διαδώστε το:
http://mpefkogaia.blogspot.com/

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ megaraTv.gr






Το web tv της περιοχής μας είναι γεγονός!
Το MegaraTv.gr είναι  το αποτέλεσμα μίας προσπάθειας νέων ανθρώπων από τα Μέγαρα και τη Νέα Πέραμο,  (δημοσιογράφοι, οπερατέρ, μοντέρ, τεχνικών εικόνας, ήχου κ.α.)  να δημιουργήσουν ένα νέο κανάλι ενημέρωσης και επικοινωνίας.
Παρακολουθούμε όλες τις προσπάθειες που γίνονται προς αυτή την κατεύθυνση και έχουμε τη διάθεση να είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με όλα τα μέσα ενημέρωσης(εφημερίδες,  blog κλπ) των Μεγάρων και της Νέας Περάμου.
Προσπαθούμε να κάνουμε την ενημέρωση πιο ελκυστική με τη χρήση νέων τεχνολογιών και  να προβάλλουμε όλους όσου έχουν κάτι να πουν. Μας ενδιαφέρουν εξίσου θέματα πολιτικής, αθλητισμού, πολιτισμού, ψυχαγωγίας και κοινωνίας και θα προσπαθούμε να αναδεικνύουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πτυχές της καθημερινότητας και των γεγονότων.
Το MegaraTv.gr προσωρινά βρίσκεται σε δοκιμαστική λειτουργία. Στο μέλλον θα έχετε πολλές δυνατότητες όπως να γίνετε κι εσείς ρεπόρτερ σε πραγματικό χρόνο απλά και μόνο με το κινητό σας ή να κάνετε εκπομπές στο studio του MegaraTv.gr
Σας ευχαριστούμε που στηρίζετε την προσπάθειά μας, περιμένουμε να γίνετε κι εσείς ένα ενεργό κομμάτι του MegaraTv.gr

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του megaraTv.gr
Βιβή Δαλάκα, Βάσω Παπαμελέτη, Ξένια Ροδοθεάτου, Βιβή Σκλαβούνου,
Αλέξανδρος Αραπέτσικας, Τάσος Κικίδης, Ερρίκος Τραγουστής
Και όσοι ντρέπονταν να δημοσιοποιήσουν το όνομά τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου