Welcome

mpefko-gaia

Καλώς ήρθατε
Διαδώστε το:
http://mpefkogaia.blogspot.com/

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Φίλος μεν πια ο Κυριάκος Αργυρόπουλος, φιλτάτη δε η αλήθεια!

'' Όταν μία εφημερίδα «προβληματίζει και στεναχωρεί» ανθρώπους που μετέχουν στην εξουσία και διεκδικούν τη διοίκηση τότε θεωρούμε ότι η εφημερίδα εκπληρώνει το καθήκον και τους στόχους της.''

Κυρ. Αργυρόπουλος
Εφημερίδα και site attica
Αφορμή για την ρήση αυτή του Κυριάκου, η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην εφημερίδα και στον υποψήφιο Δήμαρχο Γρ. Σταμούλη.Τα πλήρη κείμενα διαβάστε τα εδώ, στο blogg http://megaritiko.blogspot.com/.
Nα μου επιτραπεί μια παρέμβαση και να θέσω δύο ερωτήματα στον φίλο μου και σύντροφο, ( παρά της σφοδρές κατά το παρελθόν δημόσιες αντιπαραθέσεις μας ) Κυριάκο.
Ερώτηση 1η. Πότε κατά την διάρκεια της τελευταίας τετραετίας ''προβληματίσατε και στεναχωρήσατε '' τον έχοντα την εξουσία και την διοίκηση στο Δήμο Ν. Περάμου,  ''αξιότιμο κο Φωτίου ; Ειρήσθω εν παρόδω δε, ο εν λόγω Δήμαρχος, μόνο σε  παράνομες και καταχρηστικές πράξεις διακρίθηκε σ'αυτό το χρονικό διάστημα.Αν έχεις χώρο πολύ στα μέσα σου, να σου στείλω έναν κατάλογο με τα έργα και της ημέρες του, για να φρεσκάρουμε την μνήμη μας.
Ερώτηση 2η.
Πως εξηγείτε τον ζήλο του, να διανέμει την εφημερίδα σας ( γινόταν εν αγνοία σας ;) με αυτοκίνητο και υπαλλήλους του Δήμου Ν. Περάμου, καθ' όλο το μήκος και πλάτος της Δ. Αττικής, δις μηνιαίως; Μην το αρνηθείς,διαθέτω ντοκουμέντα .
Πάσα απάντηση δεκτή.
Δεν μπαίνω στο σύνολο των όσων αντιπαρατίθενται στο δημοσίευμα και στην απάντηση του κου Σταμούλη, απλά θίγω ζητήματα δεοντολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου