Welcome

mpefko-gaia

Καλώς ήρθατε
Διαδώστε το:
http://mpefkogaia.blogspot.com/

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΤΤΙΚΑ

     Θαυμάστε ήθος και ύφος απ' τον ''εξοχότατο''                                                                                                                                                ''Έτοιμος να διεκδικήσει για άλλη μία φορά την εμπιστοσύνη των πολιτών της Νέας Περάμου εμφανίζεται ο Σταύρος Φωτίου, ο οποίος παρουσίασε τα πρώτα 15 από τα 17 ονόματα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο για τη Νέα Πέραμο στο συνδυασμό με επικεφαλής το Δημήτρη Στρατιώτη.
Ο Δήμαρχος Νέας Περάμου Σταύρος Φωτίου (του Νικολάου) μιλώντας στην Α τόνισε ότι ξεκινάνε την προεκλογική περίοδο με δύναμη και αισιοδοξία και υποστηρίζει ότι θα μπορέσει για άλλη μία φορά να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών του Δήμου.
Η διαφορά από τις προηγούμενες προεκλογικές περιόδους είναι ότι πλέον το ψηφοδέλτιο για τη Νέα Πέραμο δεν βγάζει …Δήμαρχο και αυτό σημαίνει ότι ακόμη και ο Σταύρος Φωτίου (του Νικολάου) θα χρειαστεί την ψήφο των πολιτών της Νέας Περάμου καθώς δεν ισχύει το προνόμιο του πρώην Δημάρχου και  επικεφαλής συνδυασμού θα είναι ο Δημήτρης Στρατιώτης.
 
Σύμφωνα με το περιβάλλον του Δημάρχου, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι και ο ίδιος ο Δήμαρχος χρειάζεται σταυρό, η προεκλογική εκστρατεία δεν θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά, ο στόχος παραμένει ο ίδιος, η προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης και την ανάπτυξη. Η προεκλογική εκστρατεία του Δημάρχου θα επικεντρωθεί στο έργο που παρήγαγαν στη διοίκηση του Δήμου τα τελευταία χρόνια αλλά και στους στόχους για την επόμενη τετραετία καθώς μπορεί ο Δήμος να συνενώνεται, αλλά σαν αυτόνομη περιοχή μέσα στο Δήμο Μεγάρων, θα σχεδιάζει, θα πιέζει και θα υλοποιεί. Αυτή η προοπτική σύμφωνα πάντα με το περιβάλλον του Δημάρχου Νέας Περάμου ενισχύει την ανάγκη για ενδυνάμωση του συνδυασμού, όσο περισσότερους σταυρούς, τόσο μεγαλύτερη η δύναμη που θα έχουμε στη νέα δομή, τονίζουν χαρακτηριστικά!
Τα 15 ονόματα του ψηφοδελτίου:
 
  1. ΦΩΤΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ του Νικολάου,
  2. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,
  3. ΑΣΛΑΝΗ – ΤΣΟΥΚΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ,
  4. ΑΣΜΑ ΖΑΦΕΙΡΟΥΛΑ,
  5. ΔΑΤΣΙΚΑΣ ΦΩΤΗΣ, 
  6. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
  7. ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  8. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
  9. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΑΝΔΡΕΑΣ
  10. ΣΕΡΔΕΝΙΩΤΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ
  11. ΣΙΜΟΥ ΜΑΡΙΑ
  12. ΤΣΙΑΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  13. ΦΡΑΝΤΖΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
  14. ΦΩΤΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ του Κων/νου
  15. ΧΟΝΔΡΙΔΟΥ ΕΛΠΙΔΑ
 
Οι δύο  θέσεις που απομένουν για να ολοκληρωθεί το ψηφοδέλτιο θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες όπως άλλωστε είναι πάγια τακτική κάθε συνδυασμού, να εξαντλεί όλα τα περιθώρια και να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για …εκπλήξεις!''


                    Σημ. δικές μου οι υπογραμμίσεις  και   μερικές παρατηρήσεις επί του κειμένου που αποτελεί υπόδειγμα για το πώς κάποιος, σε λίγες σειρές μπορεί να πετύχει το ακατόρθωτο.Να εξευτελίσει, τους υποτίθεται συνεργάτες του,να δείξει πόσο καβαλημένο καλάμι είναι,  και να διασύρει  έναν ολόκληρο συνδυασμό,και να ρίξει στα τάρταρα τον επικεφαλής του συνδυασμού,  ( έρμε Στρατιώτη και είσαι και καθηγητής ).
Παρατήρηση α)  γιατί αλήθεια δεν τους παρουσίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος κος Στρατιώτης
Παρατήρηση β)  Ω ωωωω  mon deu !!! ακόμη και η αυτού εξοχότης ο  Σταύρος Φωτίου (του Νικολάου) '' θα χρειαστεί την ψήφο των πολιτών'' !!!! Οποία αδικία.Στο ίδιο επίπεδο δηλ.με τον τρε μπανάλ ξάδελφό του Σταύρο Φωτίου του Κων/νου !!! 
γ )Δηλ. αν καταλάβαμε εξοχότατε η Ν. ΠΕΡΑΜΟΣ θα είναι αυτόνομη περιοχή, κάτι σαν το Μόντε Κάρλο να πούμε;Υπάρχει στον νόμο ''Καλλικράτης '' ειδική πρόβλεψη για την υψηλότητα σας ( αν εκλεγείτε βεβαίως βεβαίως ), του Νικολάου είπαμε.
Παρατήρηση γ ) και φαρμακερή. Γιατί ενώ όλα τα ονόματα είναι με αλφαβητική σειρά το δικό σας  υψηλότατε δεν υπόκειται στην γραμματική ,είναι πρώτο και μάλιστα με τριπλάσιου μεγέθους γράμματα;Έχει κανείς αντίλογο επ'αυτών; 

Και γιατί βρε παιδιά της ''Αttica'' δεν βάζατε μια φωτογραφία σαν την παραπάνω, να συγκινηθεί ο κάθε πικραμένος και να δώσει τον σταυρό του στον Σταύρο Φωτίου, του Νικολάου βεβαίως βεβαίως. Το ξέρετε άλλωστε, μια εικόνα χίλιες λέξεις. Δεν έχει πάτο τελικά αυτή η ξεφτίλα σ'αυτόν τον τόπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου