Welcome

mpefko-gaia

Καλώς ήρθατε
Διαδώστε το:
http://mpefkogaia.blogspot.com/

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

  


ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GOLDEN BOYS ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ!!!                                                                                                                                Γράφει η Αναστασία Κύρκογλου

Πρωταθλητής στις ερωτήσεις ήταν ο Καρχιμάκης, όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν στην αντιπολίτευση, δίνοντας μάλιστα και μαθήματα ήθους στους τότε κυβερνώντες.
Ήταν να πάρει την καρέκλα και αμέσως μετά ξέχασε τι έλεγε. Γιατί όσα έλεγε ίσχυαν για τους άλλους, όχι για τα goldenboys που διόρισε η Κυβέρνηση ΓΑΠ.
Να θυμίσουμε, γιατί πρέπει κανείς να έχει μνήμη, την ερώτηση που κατέθεσε για τις αμοιβές των πέντε ακριβοπληρωμένων «εκλεκτών» στελεχών της Διοίκησης της Εθνικής Ασφαλιστικής. (http://www.karximakis.gr/vouli/erotiseis/erotiseis-genikes-epikrateia/898.html)
Για ρεσιτάλ σπατάλης και ασυδοσίας που προκαλεί το κοινό αίσθημα μιλούσε τότε ο Καρχιμάκης. Όχι ότι είχε άδικο. Αλλά τώρα που περισσότερα ποσά, μεγαλύτερη δαπάνη για την εταιρεία προκαλούν οι αποδοχές όχι πέντε αλλά ΕΞΙ στελεχών που διορίστηκαν από το ΠΑΣΟΚ για να αντικαταστήσουν τα πέντε στελέχη που είχε διορίσει η Ν.Δ., γιατί έχει καταπιεί τη γλώσσα του και δεν κάνει πια ερωτήσεις; Όταν μας δούλευε ψιλό γαζί ο Μιχάλης μας [scripta manent]
Ο Καρχιμάκης στην ερώτηση του τότε έγραφε:

“Συγκεκριμένα, ΜΟΝΟ οι μισθοί, χωρίς να συνυπολογίζονται τα bonus, οι αποζημιώσεις και οι λοιπές παροχές 5 υψηλόβαθμων στελεχών της Διοίκησης ετησίως ανέρχονται σε 1.080.000 ευρώ.
Δ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ (ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ) 300.000 ευρώ ετησίως
Σ. ΛΕΥΤΕΡΙΩΤΗΣ (ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ) 210.000 ευρώ ετησίως
Τ. ΠΑΓΩΝΗΣ (ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ) 210.000 ευρώ ετησίως
Α. ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΝΑΠΛ. ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ) 180.000 ευρώ ετησίως
Ι. ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ (ΑΝΑΠΛ. ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ) 180.000 ευρώ ετησίως”
Τι γίνεται όμως σήμερα;
ΜΟΝΟ οι μισθοί, χωρίς να συνυπολογίζονται τυχόν bonus και οι λοιπές παροχές 6 πλέον υψηλόβαθμων στελεχών της Διοίκησης ετησίως ανέρχονται σε 1.156.000 ευρώ, αντί για 1.080.000 ευρώ που στοίχιζαν επι Ν.Δ. δηλαδή όχι μόνο δεν υπήρξε μείωση αλλά αντίθετα είχαμε και 7% αύξηση!!!


Ι. Κατσουρίδης (Διευθύνων Σύμβουλος) 250.000 ευρώ ετησίως
Σ. Κωνσταντάς ( Γενικός Διευθυντής) 180.000 ευρώ ετησίως
Θ. Καλογεράς ( Γενικός Διευθυντής) 210.000 ευρώ ετησίως
Ι. Βασιλάτος (Αναπλ. Γενικός Διευθυντής) 180.000 ευρώ ετησίως
Ε. Κοντοπάνου(Αναπλ. Γενικός Διευθυντής) 180.000 ευρώ ετησίως
Π. Χιωτακάκος( Αναπλ. Γενικός Διευθυντής ) 156.000 ευρώ ετησίως
Αλλά ποιο μπορεί να είναι το ήθος του πολιτικού που άδραξε την ευκαιρία να διοριστεί στο Δημόσιο. Δεν τον έφτανε η σύνταξη της Ολυμπιακής, που δεν δούλεψε ποτέ, ήθελε να πάρει άλλη μια πλήρη (ενδεχόμενα και με προσαύξηση), αφού υπολογίζει ότι θα εκλέγεται για μπόλικα χρόνια … Υπολογίζει όμως χωρίς τον ξενοδόχο …

http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2011/07/t.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου