Welcome

mpefko-gaia

Καλώς ήρθατε
Διαδώστε το:
http://mpefkogaia.blogspot.com/

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011


ΚΕΙΜΕΝΟ-ΨΗΦΙΣΜΑ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕΓΑΡΩΝ-Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ

Ημ/νία Συνέλευσης: 
Mon, 04/07/2011
ΚΕΙΜΕΝΟ-ΨΗΦΙΣΜΑ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕΓΑΡΩΝ-Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ 4/07/2011
Η Λαϊκή Συνέλευση Μεγάρων  καταδικάζει την κρατική βία και τρομοκρατία ενάντια στους εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές που ένωσαν τις φωνές τους ενάντια στο μεσοπρόθεσμο κατά το διήμερο 28-29 Ιουνίου.
«Είναι παράλογο μια ουσία που είναι απαγορευμένη κατά εχθρών να χρησιμοποιείται ευρύτατα κατά των πολιτών της δικής μας χώρας», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ιατρική Εταιρεία για την προστασία του περιβάλλοντος και κατά της Πυρηνικής και Βιομηχανικής Απειλής, αναφορικά με την χρήση χημικών αερίων κατά των πολιτών. Επιπλέον, η Ιατρική Εταιρεία καταγγέλλει τη «συνεχιζόμενη υπερβολική χρήση χημικών» κατά των πολιτών. «Είναι γνωστό ότι τα χρησιμοποιούμενα δακρυγόνα περιέχουν την ουσία CS (ορθοχλωροβενζινομαλονονιτρίλη) η οποία προξενεί σοβαρά προβλήματα στην όραση, το αναπνευστικό, αποβολές και καρκινογενέσεις. Γι αυτούς τους λόγους κατατάσσεται στα χημικά όπλα και η χρήση της απαγορεύεται σε καιρό πολέμου.  Ζητάμε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το άμεσο σταμάτημα της χρήσης χημικών κατά των κατοίκων της Αθήνας» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.
-Καταγγέλλουμε την αλόγιστη χρήση βίας και παράνομων, δολοφονικών ασφυξιογόνων προς όλους μας.
- Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους δεκάδες τραυματίες και συλληφθέντες διαδηλωτές
- Ζητάμε τον άμεσο αφοπλισμό των δολοφονικών δυνάμεων καταστολής (ΥΜΕΤ, ΜΑΤ, ΔΕΛΤΑ, ΔΙΑΣ)  
Τους διαμηνύουμε ότι όσα χημικά και αν ρίξουν, όσο και αν μας χτυπήσουν, όσο και αν προσπαθούν να μας καταστείλουν με κάθε μέσο, δεν μας φοβίζουν, μας εξοργίζουν.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου