Welcome

mpefko-gaia

Καλώς ήρθατε
Διαδώστε το:
http://mpefkogaia.blogspot.com/

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011


Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ Τρικάλων καταγγέλλει τη ΧΟΥΝΤΑ του ΠΑΣΟΚ!

Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ Τρικάλων καταγγέλλει τη ΧΟΥΝΤΑ του ΠΑΣΟΚ!
Επιστολή-καταπέλτης του Γραμματέα της Οργάνωσης Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ Δήμου Τρικκαίων
Δυστυχώς για μια ακόμη φορά το ΠΑΣΟΚ τις τελευταίες μέρες μας δείχνει ότι δεν ζούμε μέρες Δημοκρατίας αλλά Χούντας. Έτσι ήρθε και το τοπικό ΠΑΣΟΚ να μας το δείξει για μια ακόμη φορά.
Στην Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση, η οποία διεξήχθη την Τρίτη 5 Ιουλίου 2011 το απόγευμα στα γραφεία του κόμματος, απαγόρευσαν την παραμονή στην αίθουσα του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Τρικάλων, Σωτήρη Τσουκαρέλη.
Για γνώση και ενημέρωση του Τρικαλινού λαού τα γεγονότα έγιναν ως εξής
Μόλις ο κ. Τσουκαρέλης έκανε την είσοδό του στην αίθουσα δέχτηκε την επίθεση προς το πρόσωπό του, ότι δεν έχει το δικαίωμα να βρίσκεται στον χώρο, γιατί το κόμμα τον έχει διαγράψει με συνοπτικές διαδικασίες, άτυπες και μη τηρώντας τις διαδικασίες που προβλέπει το καταστατικό του κόμματος. Και αυτό έγινε την ίδια ημέρα λίγες ώρες νωρίτερα χωρίς ο ίδιος να έχει ενημερωθεί γι` αυτήν την πράξη. Ο λόγος διαγραφής είναι ότι έθεσε τον εαυτό του σε διαφορετική παράταξη για εκλογική διαδικασία στις προηγούμενες εκλογές. Κάποια μέλη της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ έθεσαν θέμα για την διαμονή του στον χώρο. Ένας από αυτούς ήταν και ο Δήμαρχος Τρικάλων ο κ. Λάππας.
Ο κ. Λάππας ξεχνάει φαίνεται ότι σε μια άλλη εκλογική διαδικασία που έγινε το 2006 είχε κατέβει και ο ίδιος σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με διαφορετικό συνδυασμό. Για αυτόν γιατί δεν έγινε διαγραφή; Για πρώτη φορά το κόμμα συνεδρίασε με κλειστές τις πόρτες προς τα τοπικά Μ.Μ.Ε. Αυτή η στάση δεν επιβεβαιώνει ότι αρχίζει ένα χουντικό καθεστώς; Όλα αυτά γίνονται γιατί υπάρχουν διαφορετικές γνώμες από τις δικές τους και τις οποίες δεν μπορούν να ακούν σχεδόν όλοι τους κοιτούν να μην χάσουν την(καρέκλα) θεσμικό ρόλο που εξυπηρετεί τα συμφέροντα ολίγων και κάποιων βουλευτών.
Λίγες μέρες νωρίτερα ερωτήθηκε η τοπική βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ από τα τοπικά και αθηναϊκά Μ.Μ.Ε., αν αναγνωρίζει τα άτομα που την γιούχαραν από την εκπομπή στο τοπικό κανάλι TV10. Αυτή απάντησε ότι ήταν άτομα που υποκινούνται από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Τα 3 άτομα από το τοπικό ΠΑ.ΣΟ.Κ. που έχουν θεσμικό ρόλο μέχρι τότε δεν τα αναγνωρίζει. Γιατί άραγε; Μήπως δεν είναι αρεστοί στο πρόσωπο της; Λυπάμαι πολύ για όλα αυτά που γίνονται.
Ο Γραμματέας της Οργάνωσης Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ Δήμου Τρικκαίων
Επαμεινώνδας Πολύζος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου