Welcome

mpefko-gaia

Καλώς ήρθατε
Διαδώστε το:
http://mpefkogaia.blogspot.com/

Παρασκευή 3 Απριλίου 2009


ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ
Σε μια περιοχή (ΚΟΥΜΙΝΔΡΙ ),αλλά και στήν ευρύτερη περιοχή βορείως της παλ.Εθνικής οδού,δεν υπάρχει ούτε μια παιδική χαρά,ένα πάρκο,μια αλάνα για να παίζουν τα παιδιά! Ε, λοιπόν σ'αυτή την περιοχή,με αυτά τα προβλήματα ελεύθερων χώρων,που αύριο θα γίνουν εκρηκτικά,ο πολυχρονεμένος μας Δήμαρχος, (ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ, ΔΗΜΑΡΧΕ, ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ!)

προς χάριν δημοσίων σχέσεων και αυτοπροβολής,μαζί με τους συμβούλους που τον ακολουθούν ακόμα,αποφάσισαν να δωρίσουν ένα οικόπεδο 1300τ.μ. σε ιδιωτικά συμφέροντα. Μόνη δέσμευση αυτών των συμφερόντων είναι η υπόσχεση ότι σε 7 ,8 ,10,15 χρόνια ΘΑ κατασκευάσουν ένα συνεδριακό κέντρο, (όλα τα είχε η Μαριωρή το συνεδριακό κέντρο της έλειπε ),που ναι μεν αλλά και ΘΑ και μπορεί και θα δούμε,αν ζούμε μέχρι τότε και αν η εταιρία μας έχει την ίδια μορφή κ.λ.π......ΑΛΛΆ ΤΟ ΟΙΚΌΠΕΔΟ ΤΟ ΘΈΛΟΥΝ ΕΔΏ ΚΑΙ ΤΏΡΑ.
Επειδή η ιστορία επαναλαμβάνετε σαν φάρσα (γ'αυτό διάλεξαν να πάρουν την απόφαση 1η Απρίλη)φαίνεται πως δεν δίδαξε τίποτα σε κανένα απ την σημερινή συμμορία των προθύμων ( η τους δίδαξε κάτι;)η ιστορία με την περιοχή στης αρμύρες,( γήπεδο,νεκροταφείο ).'Οπου κ' εκεί πριν χρόνια εμφανίστηκε κάποιος ευυπόληπτος τάχα ευεργέτης,που για να βοηθήσει τον τόπο, θα έφτιαχνε ένα εργοστάσιο κονσερβοποιίας ψαριών και αφού το τότε Κοινοτικό Συμβούλιο με απόφασή του του χάρισε περίπου τα 70 στρέμματα,μετά από λίγο ο ευεργέτης μεταπώλησε την έκταση σε κάποιον Διαμαντόπουλο που με την σειρά του τα έκοψε οικόπεδα και τα μεταπώλησε ωραία ωραία!!!
Αυτή την δόξα ζήλωσαν και οι σημερινοί ακόλουθοι του κ. Δημάρχου και προέβησαν σ' αυτή την αναίσχυντη απόφαση.Δεν μένει παρά οι επόμενες γενιές που θα ασφυκτιούν σ'αυτή την περιοχή να στίσουν μια μαρμάρινη στήλη με καταγεγραμμένα τα ονόματα των ριψάσπιδων δημ.συμβούλων και να τους περιποιούνται κατά πως τους αξίζει.
Και καλά να ψηφίσουν υπέρ οι εναπομείναντες της πλειοψηφίας, αλλά αυτοί οι τρεις της αντιπολίτευσης γιατί προσέτρεξαν με χείρα βοηθείας;Πάσα απάντηση δεκτή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου