Welcome

mpefko-gaia

Καλώς ήρθατε
Διαδώστε το:
http://mpefkogaia.blogspot.com/

Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

ΟΛΑΡΙΑ ΟΛΑΡΑ!
Νομίζουμε πως δεν χρειάζεται να τονίσουμε οτι το χθεσινό άρθρο με της δήθεν δηλώσεις του κ. Πομώνη ,ήταν ένα Πρωταπριλιάτικο αστείο,όσο και αν κάποιους τους γέμισε με πρόσκαιρες ελπίδες οτι μπορεί και νάνε αλήθεια. Πλην όμως δεν πρωτοτυπίσαμε σ' αυτό ,δεδομένου ότι ο κ. Δήμαρχος μας πρόλαβε και έφερε την πρωταπριλιά μια βδομάδα νωρίτερα (πάντα πρωτοπόρο αυτό το παιδί ),με την αποκλειστική του συνέντευξη στην εφημερίδα Νέα Πρόοδος. ( παραπλεύρως,καντε πάνω κλικ για να μεγαλώσει )


Μιά μακροσκελέστατη συνέντευξη που δεν περιέχει κόκκο αληθείας.''Δέν ονειρεύομαι μια Νέα Πέραμο διαιρεμένη για να βασιλέψω εγώ''δηλώνει.'Ενωμένη όμως το θέλει να βασιλέψει, μετα της γαληνοτάτης αυτού οικογένειας βεβαίως. Αχ, και που να σφίξουν οι ζέστες τι έχουμε να ακούσουμε απ τον στόμα του.


Στην αυτή συνέντευξη ,ο μεγαλειότατος,μας πληροφορεί οτι για χάρη του ακόμα και ο ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ συνεργάστηκε σε δύο εκλογικές διαδικασίες με τον ΛΑΟΣ,και ότι ο μεγάλος τιμονιέρης πετάει κακήν κακώς όσους απ' το συνδυασμό του δεν δουλεύουν για το κοινό όφελος ,( δούλεμα κανονικό δηλ.).Α , όλα κ όλα,η ανιδιοτέλεια είναι η Κορωνίς του στέμματος του και των συνεργατών του.Γ'αυτό και η πλειοψηφία των δεν ασκούν επάγγελμα,ολοκαύτωμα γίνονται για το συμφέρον των δημοτών.


Μας πληροφορεί επίσης στην ίδια συνέντευξη ότι στην Ν.ΠΕΡΑΜΟ σε λίγες μέρες θα λειτουργήσει το δεύτερο εν Ελλάδι ανοικτό πανεπιστήμιο ( ναι ναι όπως το διαβάζετε το είπε ).


Οι νεώτερες πληροφορίες μας λένε ότι πρύτανης του πανεπιστημίου θα είναι γνωστή κυρία, στενή συνεργάτης του μεγαλειότατου,με μάστερ στην διατριβή της, για την διατήρηση μιάς παρακμάζουσες γλώσσας που αναπτύχθηκε σε γνωστή συνοικία του Πειραιά κατά τον μεσοπόλεμο και μετά, μέχρι να την εκκαθαρίσει η επάρατος επταετία. Άλλες πληροφορίες μας λένε πως αναζητείτε μεγαλοπρεπές κτίριο που θα στεγάσει την πρυτανεία του ανοικτού Πανεπιστημίου ,επαναλαμβάνω για τους άπιστους.


Δυστυχώς φτάσαμε μέχρις εδώ.Να περιφέρεται η αγραμματοσύνη χωρίς ντροπή αδιαφορώντας αν έτσι διασύρεται μια πόλι, η έστω ,ένα μικρό βασίλειο βρ'αδερφέ.


Και μή χειρότερα συμπολίτες μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου