Welcome

mpefko-gaia

Καλώς ήρθατε
Διαδώστε το:
http://mpefkogaia.blogspot.com/

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011


ΤΡΙΩΡΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ- ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Eκατονταδες συναγωνιστες του κινηματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ (www.oxidiodia.gr και www.denplironodenplirono.com) , μαζι με μελη της Λαϊκής συνέλευσης της Πλατείας Συντάγματος, καθώς και με μέλη άλλων λαϊκών συνελεύσεων απο άλλες γειτονιές του λεκανοπεδίου, ακόμη και από την επαρχία απελεύθερωσαν για 3 ώρες το εθνικό δημόσιο δρόμο απο την χαρατσοεισπρακτική εταιρία στις Αφίδνες.
Η μεγάλη ανταπόκριση των ταξιδιωτών χαρακτηρίστηκε απο 2 πράγματα: Την μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα των Επιτροπών Αγώνα ("φίλε οδηγέ σταμάτησε για 10 λεπτά και άνοιξε μαζί μας στα διόδια") και τον σχεδόν μηδενικό αριθμό οδηγών που θέλανε να πληρώσουν το χαράτσι.
Πολλές χιλιάδες αυτοκίνητα πέρασαν κορνάροντας και σταματώντας για συμπαράσταση για λίγο ή και μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πολλοί ήταν αυτοί που μας ζητούσαν τις κίτρινες σημαίες με τα ψαράκια που κυνηγάνε το μεγάλο και που ζητούσαν τον τρόπο να οργανωθούν στις επιτροπές μας. Χιλιάδες ενημερωτικά έντυπα διανεμήθηκαν, ενώ τηλεοπτικά συνεργεία και ειδησεογραφικά μέσα πήραν συνεντεύξεις και βιντεοσκοπησαν την κινητοποίηση μας.
Ολοι οι συναγωνιστές στο τέλος σε μια ανοιχτη συνέλευση που έγινε δίπλα στα διόδια προγραμμάτισαν τις αμέσως επόμενες δράσεις μας (παρέμβαση στα τεκταινόμενα στις πλατείες καθώς και στην μεγάλη γενική απεργία της Τετάρτης 15/6, στην οποία οι Επιτροπές ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ θα πάρουν ενεργό μέρος). Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη!
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ www.oxidiodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου