Welcome

mpefko-gaia

Καλώς ήρθατε
Διαδώστε το:
http://mpefkogaia.blogspot.com/

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ


Σε ενα πρωτοφανες και εκκωφαντικο πανδαιμονιο επευφημιων πολλες χιλιαδες συμπολιτων μας συμμετειχαν στην δραση των Επιτροπων Αγωνα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, το βραδυ της Τριτης 31/5/11, στο μετρό της πλατείας Συνταγματος.
Πολλές δεκαδες μελη των επιτροπων αγωνα, υλοποιοντας σχετική αποφαση ανοιχτης συνελευσης κουκουλωσαν τα ακυρωτικα μηχανηματα, σε μια συμβολικη διωρη ενεργεια, δωρεαν προσβασης στο κοινωνικο αγαθο της μεταφορας.
Τα μελη των επιτροπων ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ (www.oxidiodia.gr) βοηθησαν στην δραση τους και παρα πολλοι απο τους συγκεντρωμενους στην πλατεια, που ανταποκριθηκαν στην προσκληση των μελων του Δεν πληρωνω.
Συνθηματα οπως:
"ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ - ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ", "ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ", "ΨΩΜΙ- ΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 73",  "ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΟΛΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ, ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ" κ.α, επαναλαμβανονταν ρυθμικα, τοσο απο τα μελη του κινηματος, οπως και απο παρα πολλους επιβατες .
-Να ειμαστε καθε μερα εδω , ελεγαν ευχαριστημενοι οι συμπολιτες μας, ενω αλλοι τονιζαν: Την κριση να πληρωσουν τα λαμογια και οι βατοπεδινοι.
Η ολη δραση στεφθηκε απο πολυ μεγαλη επιτυχια, μιας και η εμπειρια των μελων του κινηματος μετρά 2 χρονια συνεχους παρουσιας στους δρομους του αγωνα.
Σημερα Τεταρτη 1/6 συναγωνιστες του κινηματος μας ανοιξαν τα διοδια Αφιδνων.
Δειτε το βιντεο απο την δραση στο μετρό του Συνταγματος: http://www.youtube.com/watch?v=FL5Wq9j4tRk&feature=player_embedded
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΣΑΪΤ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ www.oxidiodia.gr<iframe width="425" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/FL5Wq9j4tRk?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου