Welcome

mpefko-gaia

Καλώς ήρθατε
Διαδώστε το:
http://mpefkogaia.blogspot.com/

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Το καλύτερο ανέκδοτο !!!


Σχολή Πυροβολικού σεμινάριο οδικής ασφάλειας, 24/6/2011
2011-06-24
Πραγματοποιήθηκε την 24/6 στην έδρα της σχολής πυροβολικού στη Νέα Πέραμο ενημέρωση προσωπικού σε θέματα οδικής ασφάλειας,.
Την ενημέρωση πραγματοποίησαν τα στελέχη του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» κ.κ. Βασιλική Δανέλλη – Μυλωνά, πρόεδρος του ινστιτούτου και Άγγελος Ρουχωτάς, συγκοινωνιολόγος, μέλος του διοικητικού συμβουλίου.
Το «Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας και Εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια και την Πρόληψη & Μείωση των τροχαίων ατυχημάτων “Πάνος Μυλωνάς”» συστάθηκε  στις 12 Μαΐου 2005. Αποτελεί μη κερδοσκοπικό Οργανισμό με ιδρυτικά μέλη του Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, Επιχειρηματικούς φορείς, Ελεγκτική Εταιρεία και φυσικά πρόσωπα.
Κύριος σκοπός του Ινστιτούτου είναι η υποστήριξη και προώθηση δραστηριοτήτων σε θέματα τα οποία προάγουν την οδική ασφάλεια, την κυκλοφοριακή αγωγή, τη μελέτη, έρευνα, ενημέρωση και εκπαίδευση στοχεύοντας κατ’ εξοχήν στην πρόληψη και μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.
σ. σ.  Αυτό πια και αν είναι ο ορισμός του δουλέματος και υποτίμηση της νοημοσύνης μας. Η σχολή Πυροβολικού που είναι υπεύθυνη για το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης. Υπεύθυνη για τους τεράστιους κινδύνους που εγκυμονούν,  η άρνησή της στην διάνοιξη της παραλιακής οδού, αναγκάζοντας έτσι μαθητές όλων των ηλικιών να κινούνται επί της Παλ. Εθν. οδού, να διοργανώνει σεμινάρια  οδικής ασφάλειας.O tempora o mores .Τί άλλο μπορεί να πει κανείς γ'αυτήν την πρόκληση. Αιδώς Αργείοι !!
Ας όψονται οι Δημοτικοί μας άρχοντες που τουλάχιστον μέχρι τώρα αντάλλασσαν την σιωπή τους για το έγκλημα, με καμιά ρουσφετολογική μετάθεση ημετέρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου