Welcome

mpefko-gaia

Καλώς ήρθατε
Διαδώστε το:
http://mpefkogaia.blogspot.com/

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Δημοκρατική Αριστερά! Καλοτάξιδη



Ο κ. Κουβέλης,εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή τους στις αλλαγές στα εργασιακά και το ασφαλιστικό και κάλεσε «όλους τους προοδευτικούς και αριστερούς πολίτες να κινηθούν στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής, για να γείρουν την πλάστιγγα και τις μεσοπρόθεσμες εξελίξεις υπέρ των εργαζομένων, γυναικών και ανδρών, των ανθρώπων της δημιουργίας, των νέων, επιβάλλοντας νέες ρυθμίσεις και θεσμούς στη θέση των προνομίων και διευκολύνσεων του πελατειακού κράτους».

Ο κ. Κουβέλης, περιγράφοντας τους πολιτικούς και ιδεολογικούς στόχους του νέου κόμματος υπογράμμισε ότι θέλουμε μια Αριστερά με τη δημοκρατία κύριο συστατικό της πολιτικής της. Μια Αριστερά ανοιχτή, για να μπορούν σ' ένα συλλογικά διαμορφούμενο πλαίσιο να εκφράζονται και να συμπορεύονται όσο το δυνατό ευρύτερες αριστερές, δημοκρατικές, σοσιαλιστικές και οικολογικές δυνάμεις, δημοκρατικοί και προοδευτικοί πολίτες που επένδυσαν με την ψήφο τους στο ΠΑΣΟΚ και σε άλλες πολιτικές δυνάμεις και αναζητούν σήμερα κοινωνικές και πολιτικές διεξόδους.

Στόχος είναι «μια Αριστερά ρηξικέλευθη και τολμηρή, που δεν βολεύεται στα εύκολα και γι' αυτό δεν κάνει καμιά παραχώρηση, ούτε στον αριστερότροπο λαϊκισμό, ούτε στον μυωπικό αριστερισμό, δεν θεωρεί άκριτα ως δίκαιο αίτημα την υπεράσπιση κάθε κεκτημένου και δεν χαϊδεύει συντεχνίες στο όνομα μικροκομματικών σκοπιμοτήτων

1 σχόλιο:

  1. Η ΡΕΠΟΥΣΗ με τον ΚΟΥΒΕΛΗ?????????????
    οι εθνομηδενιστες??????????????????

    ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ????????????????

    ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΦΩΤΗ την πατησες

    παληος συντροφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή