Welcome

mpefko-gaia

Καλώς ήρθατε
Διαδώστε το:
http://mpefkogaia.blogspot.com/

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Έχει λαλήσει τελείως ο άνθρωπος



ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤ. ΦΩΤΙΟΥ ΣΤΟΝ Δ. ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ
14-05-2010
Αξιότιμε κύριε δήμαρχε,
Με την ανακοίνωση και του χωροταξικού σκέλους της διοικητικής μεταρρύθμισης του «Καλλικράτη» μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία για την οριστική διαμόρφωση των νέων δήμων.
Ευελπιστούμε ότι με τη ριζική τροποποίηση του δεύτερου βαθμού αυτοδιοίκησης θα ανοιχτούν νέες προοπτικές για τις τοπικές κοινωνίες που θα βελτιώσουν το επίπεδο ζωής των κατοίκων αλλά και θα συμβάλλουν στην προώθηση του πολλά υποσχόμενου προγράμματος σταθερότητας.
Ο δήμο μας συνενώνεται με τον όμορο δήμο Μεγαρέων με τον οποίο οι σχέσεις μας είναι άριστες και ελπίζουμε ότι θα διατηρηθούν και στο μέλλον.
Είναι όμως επιτακτική ανάγκη ο νέος δήμος να είναι δήμος όλων των δημοτών, όλων των κατοίκων των δημοτικών περιφερειών που τον απαρτίζουν. Προς τη κατεύθυνση δε συμφωνούμε με την ονομασία του νέου δήμου «Δήμος Μεγαρέων», επειδή πιστεύουμε ότι η διατήρηση του ίδιου ονόματος αποκλείει το δικό μας, ένα Δήμο με μικρασιατικές ρίζες που έχει αποδείξει ότι τιμά το ένδοξο παρελθόν του και ξέρει να εργάζεται.
Έτσι αντιπροτείνουμε την ονομασία «Δήμος Μεγαρίδος» ο οποίος καλύπτει και ιστορικά και γεωγραφικά τον νέο δήμο. Εκτός αυτού με την ονομασία αυτή θα αποτραπούν αντιδράσεις δημοτών μας οι οποίες κατ’ εμέ θα είναι απόλυτα δικαιολογημένες.
Κλείνοντας θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι ως δημοτική αρχή, που διαθέτουμε γνώση, εμπειρία, ήθος και αγωνιστικότητα, είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε, να παλέψουμε και προκειμένου και να προασπίσουμε τα συμφέροντα του νέου Δήμου.
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Φωτίου


Έλεος αδέρφια της ΑΙΧΜΗΣ, μήν διασύρεται άλλο την Ν.ΠΕΡΑΜΟ ,δημοσιεύοντας ότι ανοησία κατεβάζει η κούτρα του ''επιτυχημένου''.Σας διαβεβαιώ, δεν είναι όλοι οι κάτοικοι του Δήμου μας, αυτού του γνωστικού επιπέδου.Θα έλεγα μάλιστα ότι μόνο οι κολλητοί ( και σημερινοί συνεργάτες ) του κυρίου Δημάρχου,έχουν αυτό το προσόν για το οποίο και επιλέχθηκαν σχολαστικά από τον ίδιο. Άλλωστε πια άλλη δημοτική αρχή στον κόσμο όλον, θα έστελνε μια τέτοιου περιεχομένου επιστολή,μέ τέτοιο ''συγκλονιστικό'' επίλογο. Μωραίνει Κύριος......
Και που να σφίξουν οι ζέστες και να έρθει ο καιρός του τέλους των μεγαλείων !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου