Welcome

mpefko-gaia

Καλώς ήρθατε
Διαδώστε το:
http://mpefkogaia.blogspot.com/

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011


dégage! Ο ψεύτης χάλασε την εκδήλωση, πρόσβαλε ακόμα μια φορά τον Ελληνικό λαό, χλεύασε, συκοφάντησε τη νεολαία...

Ανοιχτή επιστολή στον κ. Θ. Πάγκαλο

thumb
Από τους Ρεπόρτερ του Δρόμου του «Π». Το κείμενο δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία.
  
Παρίσι 27 Φλεβάρη 2011
Ανοιχτή επιστολή στον κ. Θ. Πάγκαλο
Κύριε Υπουργέ
Σαν άνθρωπος, επιστήμονας και αυτόπτης μάρτυρας στη βραδυά προς τιμή του Κώστα Γαβρά στο Παρίσι, λυπούμε ειληκρινά για τη  διαστρέβλωση των γεγονότων στην ανακοίνωση σας.
Δεν έχω καμιά υποχρέωση να σας δώσω αναφορά για τις απόψεις και την ιδεολογία μου, αλλά για να τοποθετούνται τα πράγματα στη θέση τους, αναφέρω ότι δεν είμαι αναρχική, ούτε οπαδός του Σύριζα. Δυστυχώς, γιατί πολύ θα ήθελα να έχω τα νιάτα τους, δεν είμαι ούτε καν φοιτήτρια.  65  χρονών, μόλις πήρα τη σύνταξη  μου από το Γαλλικό κράτος μια που το Ελληνικό, ούτε εκείνο των συνταγματαρχών, ούτε των οικογενειών Παπανδρέου, Καραμανλή και  υπολοίπων δεν μου επέτρεψε να εργαστώ στη χώρα μου.  Έζησα μια ζωή μετανάστρια στη Γαλλία μακριά από τους δικούς μου και την πατρίδα.  Τα προβλήματα των ξένων όπου γης, με...για την συνέχεια της επιστολής πατήστε εδω

1 σχόλιο:

  1. καλά ρε φίλοι μου, εδώ γίνονται του κόσμου οι περικοπές από τους αδύναμους μισθωτούς και συνταξιούχους και ο ... να μην τον χαρακτηρίσω πήγε στο Παρίσι γιά να τιμήσει τον Γαβρά? αν αυτό δεν ειναι σπατάλη και σκάνδαλο , τότε τι ειναι? αίσχος και ντροπή υποκριτές που συνεχίζετε να ρημάζετε τα λεφτά του κράτους ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.
    Βαγγέλης Αν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή