Welcome

mpefko-gaia

Καλώς ήρθατε
Διαδώστε το:
http://mpefkogaia.blogspot.com/

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011



Κινητοποίηση στους μεγάλους σταθμούς διοδίων γύρω από την Αττική ετοιμάζει το ΠΑΜΕ το απόγευμα, ενώ το πρωί έκαναν διαμαρτυρία σε δέκα σταθμούς του μετρό και του ΗΣΑΠ.

Το απόγευμα τα μέλη του ΠΑΜΕ θα προχωρήσουν σε “καταλήψεις” σταθμών διοδίων και συγκεκριμένα στις Αφίδνες, στην Ελευσίνα και στην Αττική οδό στους σταθμούς Καισαριανής, Μεταμόρφωσης και Λιοσίων.

“Έχουμε πληρώσει και πληρώνουμε πανάκριβα. Είναι δικαίωμά μας και υπάρχουν όλες οι δυνατότητες να έχουμε δημόσιες, σύγχρονες, φθηνές συγκοινωνίες και δωρεάν σύγχρονους και ασφαλείς αυτοκινητοδρόμους” ανέφερε στο Newit το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του ΠΑΜΕ Χρήστος Κατσιώτης.

Η πανελλαδική κινητοποίηση του ΠΑΜΕ ξεκίνησε από το πρωί, με τα μέλη του να βάζουν σακούλες σε ακυρωτικά μηχανήματα 10 σταθμών του Μετρό και του ΗΣΑΠ καλώντας τους πολίτες να μην πληρώσουν. H κινητοποίηση έγινε το πρωί από τις έξι ως τις οκτώ σε 10 σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού και συγκεκριμένα, στον Άγιο Δημήτριο, τη Δάφνη, το Σύνταγμα, την Ομόνοια, την πλατεία Αττικής, τον Άγιο Αντώνιο, το Αιγάλεω, την Καλλιθέα, τον Πειραιά και την Κηφισιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου