Welcome

mpefko-gaia

Καλώς ήρθατε
Διαδώστε το:
http://mpefkogaia.blogspot.com/

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Καιρόν γνώθι.

logo Στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης μεταβαίνει την Τρίτη 4 Μαΐου ο δήμαρχος της Νέας Περάμου Στ. Φωτίου. Ο κ. Στ. Φωτίου θα βρεθεί στην συνεδρίαση που πραγματοποιείται για την πράσινη βιώσιμη ενέργεια στην οποία μετέχουν 1300 δήμαρχοι από όλη την Ευρώπη και 20 δήμαρχοι από την Ελλάδα. Στην συνεδρίαση θα υπογραφεί το σύμφωνο των δημάρχων για την πράσινη βιώσιμη ενέργεια το οποίο από την δυτική Αττική θα υπογράψουν τόσο ο κ. Στ. Φωτίου όσο και ο δήμαρχος Ασπροπύργου Νικ. Μελετίου

Πλέον και όπως γνωρίζουμε ανοίγει από το υπουργείο περιβάλλοντος και την Ευρωπαϊκή Ένωση τοι πρόγραμμα «Έλενα» το οποίο έχει σχέση με ενέργειες που θα έχουν στόχο την πράσινη βιώσιμη ενέργεια και στο οποίο προτεραιότητα για συμμετοχή θα έχουν από την χώρα μας οι 20 δήμαρχοι οι οποίοι στις 4 Μαΐου θα υπογράψουν το σχετικό σύμφωνο. Πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία τόσο του δημάρχου Νέας Περάμου όσο και του δημάρχου Ασπροπύργου.

Στ. Φωτίου: Στόχος μας να δοθούν κίνητρα για επενδύσεις στην πράσινη βιώσιμη ενέργεια

Μιλώντας αποκλειστικά στην «ΑΙ» ο δήμαρχος της Νέας Περάμου ανέφερε τα εξής: «Με την συμμετοχή μας στην σύσκεψη της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την πράσινη βιώσιμη ενέργεια και την υπογραφή του συμφώνου κάνουμε ένα σημαντικό βήμα ώστε να έχουμε προτεραιότητα στα προγράμματα της Ε.Ε. που θα ανοίξουν για την δράση αυτή. Στόχος μας είναι να δοθούν κίνητρα για επενδύσεις σε φωτοβολταϊκά συστήματα και σε άλλες φιλικές τεχνολογίες προς το περιβάλλον, ελάχιστα διαδεδομένες στη χώρα μας και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να ανταπεξέλθουμε σε αυτή την πρόκληση».



Σημ.δική μου.Ρε σύντροφοι εκεί στην ΑΙΧΜΗ, είπαμε πελάτης καλός ο Δήμαρχος, αλλά να ξέρουμε και για ποιόν άνθρωπο μιλάμε . Έχει τα όριά της και η αβάντα ( σε κουτσό άλογο ποντάρετε ).Αλήθεια έχετε την παραμικρή ένδειξη ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος ξέρει τη θα πει πράσινη βιώσιμη ενέργεια και προστασία περιβάλλοντος;Ο άνθρωπος που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να εκποιήσει την ελάχιστη Δημοτική περιουσία στα ιδιωτικά συμφέροντα με σκοπό την τσιμεντοποίηση!!!Γράψε τε και καμιά αλήθεια. Πέστε μας ένα συγκεκριμένο έργο που να έγινε στην Ν. ΠΕΡΑΜΟ τα τελευταία τριάμισι χρόνια. Στο προηγούμενο φύλλο σας γράφατε ότι ο κος Δήμαρχος σας δήλωσε ότι ''Ολοκληρώθηκαν οι συνδέσεις των κατοικιών με το νέο δίκτυο ύδρευσης στη περιοχή της Βλυχάδας, '' ουδέν ψευδέστερον τούτου.Ούτε μία σύνδεση ( αριθμός 1) δεν έγινε,και το άκρον άωτον είναι ότι για να της κάνει ζητάει τώρα να της πληρώσουν οι Δημότες, ενώ κατ' επανάληψη και στην δική σας εφημερίδα δήλωνε ότι κανείς κάτοικος δεν θα πληρώσει ούτε ένα Ευρώ.Άλλωστε όπως επίσης δήλωνε όταν εξαγόραζε το υπάρχον στην περιοχή ιδιωτικό δίκτυο, αυτό το έκανε στην ουσία για να έχει έτοιμες της συνδέσεις.Δεν επιθυμώ να σας υποδείξω αγαπητοί συνάδελφοι το έργο σας, αλλά ένα ρεπορτάζ στην περιοχή και η παράθεση μιας αντίθετης άποψης δεν θα έβλαπτε. Έρχονται άλλωστε εκλογές και όλες οι απάτες του περί ου ο λόγος ''επιτυχημένου'' θα βγουν στην επιφάνεια.Ρωτήστε τον αλήθεια αυτόν τον ευαίσθητο περιβαλλοντολογικά άνθρωπο που εναπόθεσε της σωλήνες αμιάντου που ''αντικατέστησε'' ( ξέρει αυτός ) στο εν λόγο δίκτυο ύδρευσης που αποπερατώθηκε κατά τα λεγόμενά του. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Ο ψεύτης και ο κλέφτης Δήμαρχος, την πρώτη τετραετία χαίρεται,μην το ξεχνάμε αυτό.

Σημ.2η

Ο εν λόγω δραστήριος Δήμαρχος είχε κάνει με την ίδια παρέα κ' ένα ταξιδάκι ,( με χρήματα των Δημοτών φυσικά ) στην Αμερική αν δεν κάνω λάθος, όπου και εκεί θα υπέγραφε κάτι περιβαλλοντολογικές συμφωνίες, μήπως ακούσατε κάτι έκτοτε;Tο ότι δεν μιλά κανείς σ'αυτήν την πόλι,δεν σημαίνει ότι δεν έχουν μνήμη και θυμό. Οσονούπω !!!

Ένα άδειο σακί, όσο κ'αν προσπαθήσεις, είναι αδύνατο να σταθεί όρθιο.

4 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΙΧΜΗ Κ ΣΤΙΣ ΑΒΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ!ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟ!!Κ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ mpefko-gaia ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ!!!!!
    ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΥΣΜΟΙΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και λίγα γράφεις.Όλοι οι απαταιώνες εδώ μαζεύτηκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πες τα Ευάγγελε, ν'αγιάσει το στοματάκι σου!!!!!
    Παρεμπιπτόντως να μη παραλήψω να ευχηθώ καλή επιτυχία και καλά κρασιά!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. '' Οι παρηκμασμένες εποχές βρίσκουν
    την έκφρασή τους
    σε παρηκμασμένους εκπροσώπους ''
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Εδώ ταιριάζει.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή