Welcome

mpefko-gaia

Καλώς ήρθατε
Διαδώστε το:
http://mpefkogaia.blogspot.com/

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Να ξεκουμπιστούν οι ύαινες


Σημεία και τέρατα ακούστηκαν και συνέβησαν κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ. Όχι ότι αυτά με ξένισαν, κάθε άλλο μάλιστα.Ήταν και είναι απολύτως αναμενόμενα από την επομένη των τελευταίων Δημοτικών εκλογών στο Δήμο μας.Είναι το αποτέλεσμα των επιλογών μας.Μια συμμορία περιφερόμενων αγραμμάτων,που κυριαρχούνται από ένα πρωτοφανή ιδιοτελή κυνισμό,που όμοιος του δεν εμφανίστηκε ποτέ σε τέτοια έκταση, σε καμιά άλλη περίοδο από ιδρύσεως Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ.Μια αγέλη από ύενες η οποία διέλυσε χλεύασε και κουρέλιασε κάθε έννοια ανιδιοτελούς προσφοράς στη συμμετοχή και διαχείριση των Δημοτικών μας πραγμάτων.Ο Δήμος μας κατά την τελευταία περίοδο έχει αναδειχθεί στο χαρακτηριστικότερο παράδειγμα καταλήστευσης του Δημοσίου χρήματος.Έτσι αντί για μεράκι και διάθεση προσφοράς που πρέπει να διακρίνει τους αιρετούς μας εκπροσώπους, έγιναν επαγγελματίες της κομπίνας και της διαφθοράς.Φούντωσαν τα φαινόμενα της συναλλαγής,της αδιαφάνειας,της αποιδεολογικοποίησης και του τυχοδιωκτισμού.Βέβαια σ'αυτό συνετέλεσαν και οι εκάστοτε νομοθετικές ρυθμίσεις που κατέτειναν στο να έχουμε σχεδόν όλους τους εκλεγμένους ( ανεξάρτητα των οικονομικών και του μεγέθους του Δήμου ),να μισθοδοτούνται υπό το πρόσχημα της θέσης,είτε του αντιδημάρχου,του προέδρου του Δημ. Συμβουλίου,των προέδρων των νομικών προσώπων και μελών των επιτροπών.
Πρόκειται περί κατεσχίνης ( όπως έγραψε σε άρθρο του τέως υπουργός ), αφού η επιδίωξη για την κατάκτηση δημοτικού αξιώματος,μετατρέπεται από μέσο δημόσιας προσφοράς,σε πεδίο συναλλαγών και διασφάλισης μιας επιπλέον προσόδου,αλλά και μέσο αποκλειστικής επιβίωσης και πλουτισμού. Αυτά τα φαινόμενα άνθησαν σε ακρότατο βαθμό στο Δήμο Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ κατά την δεύτερη θητεία του Σ.Φωτίου και αποτελεί δια βίου ντροπή σε όλους που συνεργήσαμε σ'αυτό και σε όσους τηρούν την ιδιότυπη ομερτά που έχει επιβάλει δια των γνωστών μεθόδων του ο Ντον Κορλεόνε.
Τον τελευταίο δε καιρό τα θέματα που έρχονται στο Δημ. Συμβούλιο διατρέχονται από ένα άγχος και μια βιασύνη των κρατούντων να αρπάξουν, να ξεπουλήσουν ότι προλάβουν πρίν την συνένωση με τον Δήμο Μεγάρων.
Και εν τέλει θα αποτελεί ντροπή και για όσους εκ των υποψηφίων Δημάρχων του ενιαίου πλέον Δήμου Μεγαρέων,έρθουν σε συζητήσεις η και συνεργασία με τον Σ. Φωτίου, το απαύγασμα αυτό των απατεώνων,και της συμμορίας των τρωκτικών της οποίας ηγείται.Ας το λάβουν σοβαρά αυτό υπόψιν τους και τουλάχιστον ας ζητήσουν πριν κάνουν την οποιαδήποτε κίνηση, να πληροφορηθούν τα διαδραματισθέντα κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου