Welcome

mpefko-gaia

Καλώς ήρθατε
Διαδώστε το:
http://mpefkogaia.blogspot.com/

Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Τα ίδια Παντελάκη μου...,βουλιάξαμε και δεν αλλάξαμε



Συγγνώμη για την ενόχληση…
Ρωτάω γιατί συνήθως η μεταφορά του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα πραγματοποιείται με κρατικό αεροσκάφος και στη συνέχεια -μέσω πολλαπλών πτήσεων της Ολυμπιακής που όσο νά’ναι κοστίζουν -μοιράζεται σε όλες τις μητροπόλεις της Ελλάδας, και στην συνέχεια το παραλαμβάνουν τα στρατιωτικά αεροπλάνα για τα όπου ελληνικής γης στρατευμένα μας νιάτα – και όλα αυτά, δε λέω, λαμπρά θεάματα είναι, αλλά άμα μάθω ότι μετά, θα μας κόψουν και τον 11ο μισθό, θα πεθάνω.

Αναρτήθηκε στις Των Αμνοεριφίων, ανορθολογισμός

Σε ποία άλλη πολιτισμένη χώρα του κόσμου γίνονται αυτές οι γελοιότητες και οι σπατάλες.Να υποδέχεται η πολιτική ηγεσία του τόπου ένα κλεφτοφάναρο με τιμές αρχηγού κράτους!!!! Μωραίνει κύριος ους βούλεται απολέσει.

3 σχόλια:

  1. Χριστός Ανέστη Χρόνια Πολλά σε όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή τι προτείνεις; Να το μεταφέρουν με κανονικό αεροπλάνο; Υπάρχει ο κίνδυνος κάποιος μοχθηρός άπιστος να το φυσήξει και να σβήσει το Άγιον Φως...

    Καλές γιορτές! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλημέρα Μαριάνα.Στην ουσία προτείνω να κόψουν το λαιμό τους οι παπάδες και να το μεταφέρουν μόνοι τους το εμπόρευμα.Υπ'αυτήν την αίνοια το κράτος να αναλαββάνει και την μεταφορά των σκηνικών ενός θιάσου που θα δείνει παραστάσεις όπου γής καθώς και της όποιες μεταφορές προυόντων εμπορίου με την συνοδία υπουργών και κρατικών παραγώντων.
    Καλή πατρίδα Μαριάνα μου, αυτό να μου ευχηθείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή