Welcome

mpefko-gaia

Καλώς ήρθατε
Διαδώστε το:
http://mpefkogaia.blogspot.com/

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Πάρκο το πρώην στρατόπεδο




Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του δήμου εκατοντάδες πολίτες βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου έξω από τα σύρματα της αεροπορικής βάσης, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες. Οι συγκεντρωμένοι έριξαν τα σύρματα, άνοιξαν είσοδο στον χώρο και άρχισαν τις εργασίες. Πολίτες και εργαζόμενοι του δήμου καθάρισαν τον χώρο από τα ξερόχορτα, εγκατέστησαν μια παιδική χαρά, παγκάκια με ξύλινα τραπέζια και ένα γήπεδο 5Χ5. Τέλος, ο χώρος περιφράχτηκε από τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις της πρώην βάσης.

Στην κινητοποίηση απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Ιορδάνης Εφραιμίδης, Παναγιώτης Κουλουρίδης, Μπάμπης Χολίδης, αλλά και εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων. Συγκεκριμένα παραβρέθηκαν ο κ. Σπύρος Κουβέλης, υποψήφιος βουλευτής Α΄ Αθηνών ΠΑΣΟΚ, η κ. Εύα Μελά, υποψήφια βουλευτής Β΄ Αθηνών ΚΚΕ, ο κ. Νίκος Χουντής, ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, οι κ.κ. Γιάννης Αδάμος, Σοφία Ανδρεοπούλου, Βαλαβάνη Νάντια, Γιώργος Βαρεμένος, Καφαντάρη Χαρά, Μπαδογιάννης Άκης, Παπαδημούλης Δημήτρης, Παπαδογιάννη Σόφη, Στέλλα Πολίτου, Δημήτρης Στρατούλης, Ταστάνης Τάσος, υποψήφιοι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γιάννης Τσιρώνης, υποψήφιος βουλευτής Α΄ Αθηνών Οικολόγοι Πράσινοι, και εκπρόσωποι από το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα και το ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Ο δήμαρχος Ελληνικού, Χρήστος Κορτζίδης, στην ομιλία του τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «ο δήμος Ελληνικού δεν περιορίζεται σε εξαγγελίες αλλά υλοποιεί με πράξεις. Έτσι, τονώνεται το ενδιαφέρον και η πεποίθηση του κόσμου ότι με τους αγώνες κερδίζουμε πράγματα» και αφού αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα ενέργειες του δήμου προς τους αρμόδιους φορείς, για να αποδοθεί στους κατοίκους ο κλειστός αυτός χώρος, τόνισε ότι «ο χώρος είναι ενταγμένος στο Γενικό Πολεοδομικό σχέδιο του δήμου μας και εγγεγραμμένος ως χώρος αστικού πρασίνου και είναι περίπου 25 στρέμματα με υψηλό πράσινο, είναι δηλαδή ένα έτοιμο πάρκο».

Σχόλιο δικό μας. Αυτά συμβαίνουν σε Δήμους που έχουν Δημάρχους με....''κοχόνες'' και όχι ''κοχόνες'' για Δημάρχους!!.Που με αποφάσεις τους επιτρέπουν σε κάθε δεκανέα να τους ξεβρακώνουν ,όπως έγινε με την δική μας παρόμοια υπόθεση της διάνοιξης στη σχολή Πυροβολικού. Επί του θέματος θα επανέλθουμε μετά της εκλογές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου