Welcome

mpefko-gaia

Καλώς ήρθατε
Διαδώστε το:
http://mpefkogaia.blogspot.com/

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;

Οι νέες collection

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασής του να μην θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Αλέκος Παπαδόπουλος, μετέβη στην «Αθηναϊκή Λέσχη» όπου τον ανέμενε ο γνωστός εμποροράπτης κ. Χρήστος Λαδάς και οι συνεργάτες του.
Ο παραδοσιακός ενδυματολογικός σύμβουλος όλων σχεδόν των προβεβλημένων πολιτικών στελεχών, με τα γνωστά Ψυχικά του χαρίσματα, έλαβε με προθυμία, αλλά και περηφάνια, τα μέτρα του αποχωρούντα από την εκλογική μάχη τ. βουλευτή, για το νέο κουστούμι του.
Λεπτομέρειες που έγιναν γνωστές αναφέρουν ότι το ύφασμα, οικουμενικής προελεύσεως και ουδέτερης απόχρωσης, το διάλεξαν στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, παρουσία του κ. Παπαδόπουλου, κατά τα πολλά ταξίδια που έκανε τον τελευταίο καιρό στις Βρυξέλλες.
Το πατρόν που θα χρησιμοποιηθεί, διαλέχτηκε με προσοχή από γνωστούς αμερικάνικους Οίκους, ώστε να ταιριάζει σε όλα τα γούστα της υψηλής ελληνικής (και όχι μόνο) κοινωνίας.
Αυτό κρίνεται απαραίτητο, δεδομένου ότι θα υπάρξει και στάδιο προεπιλογής, ένα είδος δηλαδή καλλιστείων.
Κατά τη δεύτερη αυτή φάση θα συγκριθεί το συγκεκριμένο κουστούμι (μετά του περιεχομένου του) με ανάλογο κουστούμι (επίσης μετά του περιεχομένου του) ραμμένο με ύφασμα κατασκευασμένο εκ βάμβακος Λαρισαϊκού κάμπου, επιλεγμένο στην έδρα του ΝΑΤΟ και πάνω σε σχέδιο ίδιας προέλευσης.
Η τελική επιλογή - η οποία θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες, όπως δημοσκοπήσεις, σύνθεση νέας Βουλής κ.α. - θα είναι αυτή που θα αποσταλεί (με την έγκριση του ΣΕΒ, του ΕΒΕΑ και της ΕΙΗΕΑ) στην οδό Ηρώδου Αττικού για αξιοποίηση, αμέσως μετά την παρέλαση των πολιτικών αρχηγών, την δεύτερη εβδομάδα μετά τις εκλογές.
Πιθανολογείται πάντως, ότι ήδη έχει παρασκηνιακά προαποφασισθεί η απονομή του τίτλου του «Πρώτου Υπουργού» στον εξ Ηπείρου πολιτικό, ο οποίος δεν μετέχει στις εκλογές προκειμένου να υποβληθεί σε εντατική διαδικασία αποχρωματισμού και να προετοιμαστεί αναλόγως, τόσον ο ίδιος, όσον και η κοινή γνώμη, για το νέο του ρόλο.

Πληροφορίες ότι θα ερωτηθούν και οι ψηφοφόροι επί της απονομής του τίτλου, ελέγχονται ως ανακριβείς, ενώ κυκλοφόρησαν και φήμες ότι ράβονται και τουαλέτες για κυρίες με ανάλογη αποστολή, τόσο προς κεντροδεξιά, όσο και προς κεντροαριστερή κατεύθυνση.

(Ουάσιγκτον, 07-09-09, Ξένοι Ανταποκριτές).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου