Welcome

mpefko-gaia

Καλώς ήρθατε
Διαδώστε το:
http://mpefkogaia.blogspot.com/

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009







ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ Π.Ε.Ο.Α.Κ. ΣΤΗ Ν.ΠΕΡΑΜΟ



Ανερμάτιστη και κακοστημένη η εκδήλωση διαμαρτυρίας για τη διέλευση βαρέων οχημάτων απ'το κέντρο της πόλης.Έξελήχθη τελικά σε πασαρέλα υποψηφίων δημάρχων,με την τιμητική εξαίρεση των στελεχών τουΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ που έδειξαν μια συνεπή στάση,αφού ήταν και οι πρωτεργάτες στην ανάδειξη του προβλήματος απο την πρώτη στιγμή,εδώ και πέντε μήνες. (κάντε παραπλεύρως κλικ πανω στα έγγραφα για να μεγαλώσουν )


Ήταν εκεί όλοι και κατεδείχθη απόλυτα η τραγική απομόνωση του Δημάρχου Σ.Φωτίου απο όλες σχεδόν της πολιτικές παρατάξεις.


Το ΠΑΣΟΚ ήταν εκεί και απέναντί του,τόσο απ τον εκπρόσωπο της Τ.Ο κ. Μαζαράκο,όσο και απ τον αναπληρωτή Νομάρχη κ.Ι.Πομώνη.


Η Ν.Δ ήταν εκεί δια του προέδρου της τοπικής,παίρνοντας με τη σειρά της αποστάσεις απο της ενέργειες του κ. Δημάρχου.Εν τη ρήμη του λόγου του μάλιστα ο κ. Μπρούτας τον άδειασε κυριολεκτικά λέγοντας χαρακτηριστικά ''όπου μας ζήτησε βοήθεια ο Δήμαρχος του την παρείχαμε,το ίδιο θα κάνουμε και για τον νέοΔήμαρχο!!!!!


Το ΚΚΕ (καλόστους κ ασ'άργησαν) μέ τη γνωστή ρητορική του περί αγώνων μαζικών, χωρίς και να μας εξηγεί που χάθηκαν τόσο καιρό.Απ της προηγούμενες εκλογές είχαμε να τους ακούσουμε.( η ανακοίνωσή τους παρακάτω,καθ'ότι δεν διαφωνούμε επ'αυτής ).


Και η μόνη φωνή φιλική προς το δήμαρχο προήλθε απ'τον εκπρόσωπο του ΛΑΟΣ.


Τελικά κυκλοφόρησε ένα ψήφισμα το οποίο αφενός δεν ετέθει προς έγκριση απ'τους συγκεντρωμένους και αφετέρου ήταν κείμενο πού απηχούσε της απόψεις του Δημάρχου και μόνο,και καμιά σχέση δεν είχε με της τοποθετήσεις των ομηλητών.Ένα ψήφισμα που μάλλον ενδιαφέρεται για το πως δεν θα χάσει έσοδα η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ,παρά για το πως θα δοθεί λύση στο οξύ πρόβλημα που αντιμετωπίζει ηΝ. ΠΕΡΑΜΟΣ.( δημοσιεύετε παραπάνω )

1 σχόλιο:

  1. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΤΕΘΕΙ ΠΡΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗ!!! ΕΝΩ ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ)ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΡΩΤΟΝ ΠΟΙΟΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ?ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΙ ΟΦΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΙΤΗΜΑ? ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή