Welcome

mpefko-gaia

Καλώς ήρθατε
Διαδώστε το:
http://mpefkogaia.blogspot.com/

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται

Η παρούσα επιστολή( κλικ στο κείμενο να μεγαλώσει )   εστάλη στους ''υπηκόους '' του απ' τον Φον  Σταυράκη Φωτίου, του Νικολάου βεβαίως βεβαίως. Αν και το περιεχόμενό της είναι περισσότερο αντικείμενο ψυχιατρικής μελέτης, παρά πολιτικής,  πως δηλ. κάποιος δηλώνει ταυτόχρονα Δήμαρχος μιας πόλης,δημοτικός σύμβουλος και καταλληλότερος για αντιδήμαρχος ( και μητροπολίτης και παπάς και διάκος ),εντούτοις καταδείχνει ένα σημαντικό κατά την γνώμη μου ζήτημα.Το πώς δηλ. ένας απελπισμένος προβοκάτορας του επιπέδου Φωτίου, μπορεί να αμαυρώσει μια καθ' όλα πολιτική πράξη που είναι η επιλογή του άκυρου - λευκού στον δεύτερο γύρο, απ' της δυνάμεις της Αριστεράς . '' Ήδη, οι δημοτικές παρατάξεις της Αριστεράς, αντιμετωπίζουν θετικά την συνεργασία με τον συνδυασμό μας την επόμενη Κυριακή ( καλά από πότε την είχε γραμμένη ; ) γράφει.
Εντάξει! ο Σταυράκης αγράμματος καθώς είναι, συγχέει το ''ήδη'' με το'' είδη''. Γιατί η αλήθεια είναι ότι ευδοκιμεί στον κύκλο του και ένα τέτοιο είδος ''Αριστερών''.
Η μόνη πειστική απάντηση σ'αυτού του είδους την σπέκουλα απ' τους Αριστερούς ψηφοφόρους είναι μία. Μαζική συμμετοχή στις κάλπες της Κυριακής και ψήφο καταδίκης  αυτών των μεθόδων συκοφάντησης και παραπλάνησης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου