Welcome

mpefko-gaia

Καλώς ήρθατε
Διαδώστε το:
http://mpefkogaia.blogspot.com/

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011


Μια Ηλίθια Επιτροπή θα… δείρει τη Θάλασσα του Διαδικτύου (με τον ανεφάρμοστο μπλογκονόμο)!


Η επιβολή υποχρεωτικής επωνυμίας στα blog μου θύμισε τη… βλακώδη μεγαλομανία ενός αρχαίου βασιλιά:
Ο Ξέρξης… [....] …διέταξε να μαστιγώσουν τη θάλασσα γιατί δεν υπάκουσε στις διαταγές του, ενώ της πέταξε και αλυσίδες για να τη δέσουν.
-Πηγή: Ελληνική Βικιπαίδεια, “Ξέρξης Α’ της Περσίας”.
Χρειάζεται άραγε να πω περισσότερα?

ΟΧΙ, αν ξέρετε ΠΩΣ λειτουργεί το διαδίκτυο και πόσο εύκολα μπορεί να παρακαμφθεί, να ακυρωθεί και να αχρηστευθεί πρακτικά, κάθε ΗΛΙΘΙΟΣ αντι-δημοκρατικός νόμος, σαν αυτόν που ετοιμάζει η κυβέρνηση.

-Θέλετε και… απόδειξη? Ουφ, ΣΙΓΑ μη φάω και το χρόνο μου (που έχω… πολύ λίγο αυτές τις μέρες -χαχαχα) να τα… εξηγήσω όλα, από τώρα. Τώρα είναι πολύ νωρίς (και έχουμε διακοπές). Προτιμώ να απολαύσω το επικείμενο… Βατερλώ της κυβέρνησης, η οποία (για πολλοστή φορά) αυτο-ξεφτιλίζεται. Ακόμη κι αν δεν ηττηθεί τυπικά, ακόμη καλύτερα… Διότι ΑΝ αποθρασυνθεί και παραλογιστεί τελείως, νομίζοντας πως “νομοθέτησε” (ντε και καλά), τότε θα την… ξεχέσουμε όλοι λεπτομερώς, σερβίροντάς της και μπόλικη… φασουλάδα. ;-)

Γεγονός είναι, ότι έχουμε κυβέρνηση φιλόδοξη, αποφασισμένη να ξεπεράσει σε αντι-δημοκρατικότητα ακόμη και τη χούντα (του 1967) ή τουλάχιστον… ακόμη και την Κίνα! Μια κυβέρνηση… κινεζικότερη της Κίνας.Φιλοδοξεί να πετύχει σε ένα παράλογο εγχείρημα, στο οποίο η Κίνα ήδη απέτυχε και το εγκατέλειψε. Ε ναι, η Κίνα ΔΕΝ μπόρεσε να επιβάλλει υποχρεωτική επωνυμία (στα κινέζικα blog), όπως θα διαπιστώσετε αν το ψάξετε λιγάκι. Φυσικά… άλλο που δεν ήθελε! Δηλαδή, ΑΝ μπορούσε, η Κίνα σίγουρα θα το είχε κάνει (αφού ποδοπατάει τα ανθρώπινα δικαιώματα πολλών αντιφρονούντων).
E, ναι. Και αν μπορούσε ο Ξέρξης να συνετίσει τη θάλασσα δέρνοντάς την, δεν θα υπήρχαν… τρικυμίες και τσουνάμια, από τότε!
Κοντολογίς:

Μια επιτροπή ηλιθίων που δεν ξέρει καλά-καλά να σερφάρει, που δεν ξέρει ούτε… κολύμπι, “νομοθετεί” για το πως θα συμπεριφερθεί η… θάλασσα (σε διεθνή ύδατα), μπουρδολογεί για το αν ή όχι… επιτρέπονται τρικυμίες, στον Ωκεανό του Διαδικτύου. Με έναν ηλίθιο… ξεπουλημένο ναυαγοσώστη (της κυβέρνησης) μέσα στην επιτροπή:
Τον περιβόητο ξεφτιλισμένο αρχι-παπαγάλο του ΠΑΣΟΚ κ. Πάσχο Μανδραβέλη.

1 σχόλιο: