Welcome

mpefko-gaia

Καλώς ήρθατε
Διαδώστε το:
http://mpefkogaia.blogspot.com/

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Το ακατανόητο της κατανόησης


Απάντηση τ.Δημάρχου Δημ. Στρατιώτη


      
  
      Από το δημοσίευμα του κ. Μαρινάκη της προηγούμενης ε βδομάδας, ο κοινός αναγνώστης εύκολα αντιλαμβάνεται ότι ο κ. Μαρινάκης ουδέν έχει κατανοήσει περί της διοίκησης του Δήμου, αφού ο ίδιος αναφέρεται στο νόμο Καλλικράτης, που αφορά την τοπική αυτοδιοίκηση ως « ο οδικός χάρτης του Καλλικράτη ».
         Το μέγεθος δε της άγνοιας για όλα που αφορούν το Δήμο, αντί να τον οδηγήσει στη μελέτη και εφαρμογή του νόμου, πράγμα ομολογουμένως δύσκολο και επίπονο για αυτόν, τον οδήγησε ώστε να επιλέγει τον εύκολο δρόμο της συκοφαντίας ........   Εγώ αντιλαμβάνομαι πλήρως τη σύγχυση στην οποία έχει περιπέσει........ Επειδή ο ίδιος χρησιμοποιεί επανειλημμένως τη φράση «δεν κατανοώ», εγγράφως και προφορικώς του συστήνω να προσπαθήσει, αν και δύσκολο, να κατανοήσει ότι ο Δήμος δεν είναι δραστηριότητα επιπόλαιων κοσμικών χαριεντισμών, αλλά απαιτεί συνέπεια, σοβαρότητα και μελέτη ώστε να επιλύονται τα προβλήματα και να ωφελείται ο Δήμος και κατ’ επέκταση οι Δημότες.
         Επί πλέον θα είναι προς όφελός του να κατανοήσει ότι η παρουσία μου, ....... κ.λ.π.
 Δημήτρης Γ. Στρατιώτης
                                                                      τ. Δήμαρχος Μεγάρων

Οφείλω  εξ' αρχής να δηλώσω ότι δεν ανήκω στις περιστασιακές ούτε στις μόνιμες συνεργασίες του νυν Δημάρχου κου Μαρινάκη.Διαβάζοντας όμως την απάντηση σε δημοσίευμα απ' τον κο Στρατιώτη, τον τ. Δήμαρχο όπως ο ίδιος υπογράφει,να μου επιτραπεί μια μικρή παρέμβαση. Πρέπει πρωτίστως κε Στρατιώτη, να κατανοήσει και η Αυτού  Εξοχότης  Σας, επιτέλους,  το μέγεθος της συντριβής σας, στις τελευταίες δημ. εκλογές. Δευτερευόντως να χαλιναγωγήσετε την έπαρσή σας,όσο και αν το σύνδρομον του αναντικατάστατου , ( ίσως οι κακές παρέες , π.χ. Φωτίου), σας παρασύρει.  ι Κατά τρίτον δε, να αρχίσετε να ζήτε με την υπόνοια ότι αυτός ο τόπος πέπρωται να επιζήσει και θα επιζήσει και χωρίς την δική σας ( και των συνεργατών σας ) πεφωτισμένη καθοδήγηση.
                         Ένας κοινός αναγνώστης, ομού και κοινός δημότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου