Welcome

mpefko-gaia

Καλώς ήρθατε
Διαδώστε το:
http://mpefkogaia.blogspot.com/

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011


τα Μέγαρα είναι πόλη παραλιακή! Να την προστατέψουμε!


Τα Μέγαρα είναι πόλη παραλιακή. Με πλούσια και σημαντική ιστορία από την αρχαιότητα. Κάποιοι όμως προσπαθούν να μας κάνουν να το ξεχάσουμε! Η ανάπτυξη βλέπετε, επιβάλλει, κατά την άποψή τους, ο τόπος μας να μετατραπεί σε μια απέραντη ζώνη υποδοχής για κάθε είδους βιομηχανικές και εμπορικές δραστηριότητες..

Το παραμύθι τους γνωστό πια και χιλιοειπωμένο: ανάπτυξη, θέσεις εργασίας, οικονομικά ανταλλάγματα... και άλλα όμορφα παραμύθια! Μία σωρεία από αφελείς ισχυρισμούς, στην προσπάθειά τους να αποκρύψουν τις πραγματικές τους προθέσεις: την μεγιστοποίηση του δικού τους κέρδους μέσα από την καταστροφή του τόπου μας!

Τελευταίο κρούσμα η ξαφνική και χωρίς προειδοποίηση μελέτη και προγραμματισμός για την επέκταση των εργασιών στη Ρεβυθούσα! Νέα δεξαμενή, περισσότερα φορτία, μεγαλύτερα πλοία. Πιθανόν να μην τους φτάνει ούτε αυτό!

Το Δημοτικό Συμβούλιο θα συζητήσει το θέμα στην επόμενη συνεδρίασή του τη Δευτέρα. Δεν χρειάζεται να τονίσουμε ότι απαιτείται:
  • πλήρης και λεπτομερής δημόσια ενημέρωση για όλα τα στοιχεία του ζητήματος
  • σαφής και συγκεκριμένη δέσμευση από όλους ότι ο δήμος θα αντιδράσει άμεσα και θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα, έγκαιρα και αποτελεσματικά για να αποτρέψει οποιαδήποτε ενέργεια που τυχόν θα είχε δυσμενείς επιδράσεις στο ήδη τραυματισμένο Μεγαρικό παραθαλάσσιο μέτωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου