Welcome

mpefko-gaia

Καλώς ήρθατε
Διαδώστε το:
http://mpefkogaia.blogspot.com/

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ!


ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΣ...

Το τελευταίο εξάμηνο της χρονιάς αυτής, που είναι η τελευταία αυτής της δημοτικής διοίκησης, είναι ιδανική για όσους έχουν συλλόγους και σωματεία. Οι οικονομικές ενισχύσεις πέφτουν βροχή στα δημοτικά συμβούλια. Σύλλογοι με μία σφραγίδα, σύλλογοι που έχουν κολλητάρια δημοτικούς συμβούλους, σωματεία που εκβιάζουν ότι θα καταθέσουν σφραγίδα, σωματεία με προέδρους-λαμόγια που ξημεροβραδιάζονται και παρακαλάνε στον Α' όροφο του δημαρχείου είναι μερικές περιπτώσεις αυτών που αρπάζουν τα διχίλιαρα ή τα τριχίλιαρα από την τσέπη μας χωρίς να προσφέρουν το παραμικρό στην κοινωνία. Τα χρήματα αυτά καταγράφονται σαν εικονικά έξοδα του συλλόγου ενώ στην πραγματικότητα καταλήγουν σε προσωπικά έξοδα των ανθρωποειδών υπολλειμάτων.
Με μία αίτηση και αρκετό γλείψιμο κάθε
επαγγελματίας πρόεδρος της πόλης απαιτεί ένα χρηματικό ποσό την στιγμή που υπόσχεται ψήφους ή στήριξη στις επερχόμενες εκλογές. Μερικοί έχουν το θράσσος να εκβιάζουν ότι θα καταθέσουν την σφραγίδα για να φέρουν προ των ευθυνών τους τον δήμο, θεωρώντας ότι έτσι τον εκθέτουν...
Αντ' αυτού σύλλογοι με έργο στην πόλη που στηρίζουν το έργο της εκάστοτε δημοτικής αρχής και διοικούνται από έντιμους ανθρώπους, παραβλέπονται ή μπαίνουν στο ίδιο καζάνι με τα αποβράσματα.
Πρέπει να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση. Δεν επιτρέπεται σωματεία που μερικές φορές απαρτίζονται από απατεώνες μιάς πιθαμής και που αυτοί διακρίνονται από χιλιόμετρα λόγω ύφους ή λόγω βεβαρημένου προσωπικού ή οικογενειακού ποινικού μητρώου, να μην ελέγχονται. Δεν επιτρέπεται να μην υπάρχει έλεγχος σε σωματεία που δεν κάνουν ποτέ γενικές συνελεύσεις και τα πρακτικά τους συντάσσονται στην τουαλέτα ή στην κουζίνα της βίλας του προέδρου.
Συνένοχοι στο έγκλημα είναι και οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης που ψηφίζουν ομόφωνα τις αρπαχτές των προέδρων.
ΕΤΣΙ ΔΙΟΙΚΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ;
Αν σε κάθε απατεωνίσκο πρόεδρο της μιάς πιθαμής προσφέρονται χρηματικά ποσά που ανήκουν στον ιδρώτα των Μεγαριτών σίγουρα δεν λαμβάνεται υπόψη το συμφέρον των πολλών και της πόλης.
Δεκάδες χιλιάδες ευρώ έφυγαν και φεύγουν από το ταμείο του δήμου σε εποχές οικονομικά κρίσιμες! Συζητούσαν αν θα προσλάβουν εν τέλει 9 εργαζόμενους, υπόλοιπο του κλεισίματος της ΔΕΥΑΜ. Στην απέναντι όχθη πληρώνουμε τις διακοπές και τα λειτουργικά έξοδα ανθρωποειδών προέδρων με προσωπικότητα μιάς πιθαμής... ... ...
ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ Ο ΣΥΡΚΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΤΑΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ;
ΑΥΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ. 1Η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ, ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ, ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ. Αλλά κάποιος σοφός είπε: "κατά τον λαό και οι ηγέτες του"
.


Αυτό το άρθρο προέρχεται από το megara press Megara Press http://megara-press.blogspot.com/#ixzz0xosYSwJg

Σημ. δική μου.Αυτό το ''απατεωνίσκος πρόεδρος της μιας πιθαμής'' βρε ποιόν μου θυμίζει, ποιόν μου θυμίζει !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου