Welcome

mpefko-gaia

Καλώς ήρθατε
Διαδώστε το:
http://mpefkogaia.blogspot.com/

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

ΚΕΦΑΛΟΧΩΡΙ (ΓΛΟΥΣΤΑ) ΦΙΛΙΑΤΩΝ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: Απ' το πανηγύρι του Αϊ-Λιά στη "μάνα του νερού"


ΚΕΦΑΛΟΧΩΡΙ (ΓΛΟΥΣΤΑ) ΦΙΛΙΑΤΩΝ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: Απ' το πανηγύρι του Αϊ-Λιά στη "μάνα του νερού": "Κεφαλόβρυσο / Λαγκάβιτσα, 20 Ιουλίου 1960. Εικόνες από μια άλλη εποχή, μισό αιώνα πριν, τότε που κάθε οικογένεια μαζεμένη γύρω από μια απλω..."
Φόρη μου καλημέρα

τι μου θυμίζεις! Αυτήν την μέρα ήμουν κ'εγώ εκεί και τα πράγματα γινόντουσαν όπως ακριβώς τα περιγράφεις.Συνέχισε έτσι, είναι ίσως η μεγαλύτερη προσφορά που καταγράφεται στα χρονικά του χωριού μας, η μεγαλύτερη ευεργεσία. Άσε τους άλλους να αναλώνονται στα τάματα και τα καμπαναριά.Οι μελλούμενες γενιές, εξοικειωμένες περισσότερο με το διαδίκτυο , θα αναγνωρίσουν την τεράστια προσφορά της ιστοσελίδας σου.

1 σχόλιο:

  1. Βαγγέλη, σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Πράγματι μερικές στιγμές είναι πολύ δύσκολο, όσα χρόνια κι αν περάσουν, να σβηστούν από τη μνήμη μας. Το κακό είναι, πως έτσι που πάμε το μόνο που θα μείνει τελικά από την ιδιαίτερη πατρίδα μας θα είναι θύμησες και αναμνήσεις που θα έρχονται και θα ξανάρχονται να μας υπενθυμίζουν την καταγωγή και την ιστορία μας. Σε χαιρετώ και να 'σαι πάντα καλά!
    Φόρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή