Welcome

mpefko-gaia

Καλώς ήρθατε
Διαδώστε το:
http://mpefkogaia.blogspot.com/

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Συνέντευξη Δημάρχου στην Αιχμή


......'' Ερωτ.: Είναι εμφανές ότι θα υπάρξουν απ’ ότι φαίνεται και άλλοι διεκδικητές από τον ίδιο πολιτικό χώρο για ο Δήμο. Τι έχετε να πείτε;
Απαντ.: Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι διεκδικητής του δημαρχιακού θώκου θα είναι ο Αντινομάρχης κος Πομώνης Ιωάννης, ο οποίος όπως και εγώ προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ.
Περιμένω την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του την οποία δεν έχει κάνει για λόγους που δεν μπορώ να καταλάβω. Είμαι ο πρώτος που θα χαιρετήσει την υποψηφιότητά του και πιστεύω ότι η εκλογική αναμέτρηση θα χαρακτηριστεί από πολιτικό ήθος.
Θέλω όμως ο κος Πομώνης να μη χρησιμοποιήσει τη θέση του και την επιρροή του ως Αντινομάρχης προκειμένου να στηρίξει την υποψηφιότητά του, γιατί πιστεύω ότι κάτι τέτοιο είναι ανάρμοστο και αντιδεοντολογικό. . .''. Σχόλιο επι της συνέντευξεως.Μιά συνέντευξη που την έγραψε άλλος (όπως πάντα άλλωστε ) που όμως έχει μια αξία γιατί καταδείχνει τον αμοραλισμό του ανθρώπου και την άγνοια παντελώς του γνώθι σ'αυτόν.Για τον συγγραφέα της συνέντευξης να πω ότι, δέν προσφέρατε καλές υπηρεσίες στον πελάτη σας, αφού τον εμφανίζεται τουλάχιστον σαν λέκτορα Πανεπιστημίου,ενώ είναι γνωστό το επίπεδο της γλωσσικής έκφρασης του ανθρώπου.Κ'ένα δεύτερο. Προκειμένου να προσδώσετε στο άτομο μια μεγαλοπρέπεια και μεγαθυμία, σχεδόν τον εξευτελίζεται,στο τελευταίο τμήμα της συνέντευξης ( αυτό που αναδημοσιεύω ) ,και κάνετε ολοφάνερο τον πανικό του. Δηλ. ο ίδιος στις προηγούμενες Δημ. εκλογές δεν χρησιμοποίησε τη θέση του για να προβάλει την υποψηφιότητά του;Σε ποίους τα λές αυτά ρε Σταυράκη,σε κάφρους και ηληθίους νομίζεις οτι απευθύνεσαι; Μια του ψεύτη,δυο του κλέφτη, τρις και η κακή του μέρα, λέει ο λαός μας.

1 σχόλιο: